You want to know what questions are asked in a PHP related Interview? Test your knowledge by answering these common PHP interview questions! Answer all you'll know you are ready for that job!


Question 1

Correct Answers: 1/4

Which of the following is NOT a valid PHP comparison operator?


Question 2

Correct Answers: 1/3

How is the comparison of objects done in PHP?


Question 3

Correct Answers: 1/6

Which command opens the interactive PHP shell from the command line interface?


Question 4

Correct Answers: 1/5

Which of the following method can be used to create a MySql database using PHP?


Question 5

Correct Answers: 1/6

Which of the following method of Exception class returns formated string of trace?


Question 6

Correct Answers: 1/4

Which of the following type of variables are whole numbers, without a decimal point, like 4195?


Question 7

Correct Answers: 1/4

Which of the following method acts as a destructor function in a PHP class?


Question 8

Correct Answers: 2/4

Which of the following is correct about NULL?


Question 9

Correct Answers: 4/5

Using which of the following way can you embed PHP code in an HTML page?


Question 10

Correct Answers: 4/6

Which of the mentioned are valid PHP loops


Question 11

Correct Answers: 1/3

When is the switch statement used:


Finish Quiz